Kliniken

 

Vi som jobbar på kliniken

Magnus Ölander
Leg. tandläkare och grundare av Narkostandvård

Magnus utbildade sig vid institutionen för odontologi, Göteborgs Universitet och tog sin tandläkarexamen 2008. Som tandläkare har han sedan dess varit verksam i Ljungby, Lilla Edet samt i Göteborg. Magnus leder arbetet på kliniken och har genomgått flera vidareutbildningar inom bland annat implantatkirurgi. På fritiden umgås han gärna med sin familj, försöker lära sig att prata persiska och gillar att resa.

Angelina Gicarevska
Huvudsköterska och klinikkoordinator

Angelina utbildade sig till tandsköterska i Göteborg och tog examen 1992. Hon har sedan dess arbetat i både privat regi i Borås samt en längre tid i Folktandvården som huvudsköterska och klinikkoordinator. När hon inte umgås med sina två barn gillar att hon att resa, och pratar förutom svenska och engelska också kroatiska.

Helen-inomhus-Wordpicture-ABHelen Lee
Leg. tandhygienist

Helen Lee utbildade sig till tandhygienist vid institutionen för odontologi vid Göteborgs Universitet och tog examen 2013. Hon har sedan dess varit verksam på privatklinik i Borås samt i Göteborg. På fritiden när hon ett stort matlagningsintresse och pratar förutom svenska och engelska också kantonesiska.

 
 

Våra specialister i narkosmedicin

Lars ”Lasse” Larsson

Lars har varit specialist i narkosmedicin i över 30 års tid. Lars arbetar för närvarande i Kiruna och på Öland. På fritiden gillar Lars att resa och att spela golf.

Carl-Henrik Ölander

Carl-Henrik utbildade sig till specialist i narkosmedicin vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala där han även till vardags är verksam. På fritiden umgås Carl-Henrik med sina barn och fru. Blir det tid över jagar eller reser han gärna.